<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/7790649905116687849?origin\x3dhttp://sweetes-t-4ever-delic-ation.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Sunday, November 15, 2009 ,4:11 PM
th-heartbroken.


1.what if your crush confesses to you? ans: shock and happy :]

2. what if your crush hates you?
ans:
erm... sad? will be depressing... emoing..

3. what if your stead/crush suddenly leaves for another country and never comes back, would he/she tell you before he/she goes?
ans:
ehh... no idea xP

4. what if your stead/crush leaves(see the previous Q.) and he/she did not tell you?
ans:
huh? <- confused @.@

5. what if your stead..( previous Qs.) and he/she told you?
ans:
woahh... ehh... happy. hahahs.. tat means he is worth for me to trust him ><

6. what if you leave your stead/crush and never return back, would you tell him/her?
ans:
yea... of course thing..

7. what if your best friend is having a secret affair with your stead?
ans:
i will be really very angry and hate her forever..
if they truely luv each other... i cant stop them... but at least must tell first... so tat i wont be tat angry :P

8. what if your best friend lied to you and you had to find it out the HARD way?
ans:
tat means i wont be friend wif her anymore...

9. what if your crush/ stead actually likes another guy/girl?
ans:
heartbroken... but will wish him all the best for jio-ing her..

10. what if your best friend likes the same person you like?
ans:
if tat guy oso lyk her... then i will giv up... O_O noe tis feeling once in p6

10 fav. and reason...

1. What is your favourite colour? why?
ans:
blue and black.. maybe white? coz blue: givs me feeling of peace :D black: independent? white: pure!!

2. what is your favourite no. ? why?
ans:
13 and 12. my index num since pri skl is tis two... and it givs me a gd memorise of past..ehh.. dono how to say

3. what is your favourite song? why?
ans:
none... i listen to watever song tat is nice...

4. what is your favourite date? why?
ans:
5 oct!! coz its my b-day and i can get wishing or dono how to spell lah, from my frenz which i wanted to get it when i was young... but i didnt.

5. what is your favourite name(can be your name or others)? why?
ans:
yuukiizumi. coz its the very first name tat i think it myself...xP

6. what is your favourite brand? why?
ans:
none... coz i dono?

7. what is your favourite game? why?
ans:
again... none! coz i don play games :D not tat much..

8. what is your favourite alphabet? why?
ans:
i lyk all the alphabets... no y, coz i just lyk it :P

9. what is your favourite day? why?
ans:
SUNDAY!! can sleep until latelate... and somemore NO SKL!!!

10. what is your favourite subject? why?
ans:
CHINESE!! im pro-ed in it... somemore its my primary laugauge

Labels:








Disclaimer

Heyyoh! Welcome:D
http://sweetes-t-4ever-delic-ation.blogspot.com/
N0 Spamminq :D
Spamminq make mii popular:)
Spamming are for NO-LIFE DOG
AND IF WANNA SPAM MII,
WRITE UR BIG NAME!
Photocopiers are WELCOME to leave
SAY NO to Spamming,&vulgarities!:D
I will LOVE you TRUCKLOADS!

Just Tag mii before leaving...thx
Love Me? - Continue Your Stay
Fuck 0ff !
Dun need to waste ur time on me, stupid/Fker dog.
All rights reserved.™

Blogger

♥-Jacelyn's
Single/Attached♥
In relationship with Shihui Baby Jie
Engaged To YX Dear on May2010<3
Love my Baby Star
Sister,Friends,Brother,gans& Boyfrenz 4EVER
DUN Judge me when you don't even know abt me
Life is short and unpredicted so cherish all the things you have now or you will regret later in your life :D
我很爱很爱他 !
如果有一天你走了,我知道是因为我不够好
我的淚流在心裡,學會放棄,讓想念繼續,讓愛變透明
♥194 Gans and still counting
TX To Sister,brother,Frenz,clique&Gans
Loves 19 Starz
Hate
[✖]Friend Stealer
[✖]Betrayer
[✖]Backstabbers
[✖]Bitches
[✖]Liar
[✖]Spammer
[✖]That PB
[✖]Irritating People
[✖]Copycats
That's all you should know, heartzxc !
Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Msn
hit counters
hit counter


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


Cravings

Last Updated: 19/02/2011

Everlasting Friendship and relationship
Neo-print with Gan BABY
Meet up With Dear
2 month With Gan Baby
1 month With Gan Baby
Last Updated: 28/08/2010

That bitch tuh be send to HOSTEL N never be back
Carebear
New hp
Be a gd gal in skool
Pink form not MORE then 3 or above
Class-photo wif co-form
All colour Bangle
MYUK pencil case
Change New Hp Number
Bow Hair band
Little miss Tee
Domo Tee&Cute stuff
Elmo Tee
I Love my Girlfrenz Tee
Eye shadow,Blusher&LipGloss
Black&purpleFBT
More Gans
Neo-print wif Sweet romance
Neo-print Wif Galfrenz forever Again
Neo-print wif BabyDino &Galfrenz forever
Neo-print wif Ice-cream&AiAi
Neo-print wif Baby Jie Again&Again
Neo-print wif Best Sister
Neo-print wif Cookies monster
Neo-print wif BABY Star


Talks
♥Cbox is unlocked,Do leave a tag if u wanna too<3 Thanks:)






Credits

Designer: Corissa Basecodes: %25PURPUR.black-
Edit'd by: PhotoScape